Feedback & Reviews

” ik heb Marcel benaderd met de vraag of hij mij kon helpen met het opzetten van een landelijke keten voor in de elektrotechnische sector (groothandel). Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en heb een hoop van hem geleerd.

Ondernemen kun je deels leren maar voornamelijk komt het op gevoel en inzicht hebben neer. Stap voor stap hebben we doorlopen om uiteindelijk van mijn bedrijf een landelijke keten te maken, dit is gelukt. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in heel Europa.

Wat ik geleerd heb van Marcel is om inzicht te krijgen. Zijn visie om mijn bedrijf groot te maken was, hou het juist klein. Kleine teams van maximaal 6 man per vestiging.
 
Naast het ”leren” ondernemen heeft hij mij ook geleerd een goede werkgever te worden. Zorg goed voor je mensen zodat ze tevreden zijn. Gelukkige medewerkers zijn betrokken medewerkers en medewerkers die betrokken zijn, zijn minder ziek, zorgen voor minder conflicten, werken hard en zijn loyaal, dus weinig personeelsverloop. 15 jaar verder zijn we internationaal en nog steeds vraag ik om zijn advies. 
 
Marcel is een rustige maar positieve persoonlijkheid met verstand van zaken. Hij weet wat mogelijk is en hoe hij dat kan bereiken. Hij ziet overal wel potentie en groei mogelijkheden voor een bedrijf. Het maakt dan niet uit of het een starter is of een bedrijf in moeilijkheden.
 
Zijn zakelijke creativiteit zorgt ervoor dat er een oplossing komt en als hij een doel heeft, gaat hij die hoe dan ook bereiken. Dat is Marcel als zakenpartner en persoon, niet zomaar een investeerder want hij werkt mee, ook al moet hij het magazijn vegen, als dat is wat nodig is dan doet hij dat. 

Dennis Costello

CEO

” Toen het moment daar kwam dat ik mijn eigen groothandel in facilitaire dienstverlening wou opstarten, vroeg ik om zijn hulp. Samen hebben we een concept bedacht en alles geregeld wat nodig was om te starten.

Wat ik erg tof vond en wat zorgde voor een klik vanaf het eerste moment, is dat we beide fan zijn van Armin van Buuren.  Je zou dat niet verwachten als je hem ziet, zo rustig en beheerst als hij is in het zaken doen. Zo los kan hij zijn tijdens een optreden van Armin. Hierdoor zie je wel de persoon achter de zakenman.
 
Hij heeft ook wel een beetje schijt aan iedereen. Je mag hem of niet, maar dat is jou probleem. Hij is wie hij is en ook al kan hij zich prima aanpassen wanneer nodig ook dan blijft hij zichzelf. Dat is ook deels zijn kracht waardoor hij de beste deals voor elkaar krijgt.
 
Dankzij hem is mijn bedrijf een succes geworden. Inmiddels is het gegroeid tot een multinational die zelfs in Amerika mag leveren. Niet alleen als ondernemer ben ik onwijs gegroeid maar ook als manager/werkgever. Het ziekteverzuim en personeelsverloop is laag en de betrokkenheid hoog en in drukke tijden werkt iedereen over.
 
Ik heb geleerd hoe je goed kunt zijn voor je personeel zonder gelijk diep in de buidel te tasten. Ik heb geleerd te onderhandelen, maar wel om ook redelijk te blijven, mijn cijfers te kennen, denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, zelfvertrouwen te krijgen maar ook om conflicten niet uit de weg te gaan.
 
Als je een investeerder zoekt die jou en jouw bedrijf helpt (soms zelfs zonder geld) en toch wilt starten of groeien, dan is Marcel de investeerder die je nodig hebt!
 
De samenwerking met Marcel heb ik als zeer prettig ervaren! 

Kimberley van Driessen

CEO

” Hoewel ik nog maar pas met Marcel Steenbergen samenwerk, heb ik hem nu al leren kennen als een betrokkenen en enthousiast persoon. Hij is niet het prototype van de “harde” zakenman maar iemand die ook  empathisch en begripvol is. Daarnaast denkt hij mee met mij en mijn bedrijf.

Juist deze combinatie van zakelijk en persoonlijk maakt het fijn om met hem samen te werken.​ Ik sta te popelen om mijn bedrijf samen met hem verder uit te bouwen! “

Saskia Kuvener

Lease Your Luxury