Investeerder nodig?

Op zoek naar een investeerder?

Er kunnen verschillende redenen zijn om op zoek te gaan naar een (actieve) investeerder. Je bedrijf loopt niet lekker, je hebt een tunnelvisie waardoor je maar blijft aanmodderen en je niet meer objectief kunt kijken naar je onderneming of je mist nét dat stukje zakelijk inzicht. 

Het overkomt veel ondernemers. Op dat moment staat de groei van je onderneming stil en daalt in het ergste geval ook nog de winst. De druk wordt hoger en de motivatie daalt. Ben je op zoek naar een ervaren investeerder die tijd en kennis investeert? Een actieve investeerder kan in dat geval uitkomst bieden. 

Samenwerking

Voor mij is ondernemen en coachen mijn passie. Dat is ook de reden waarom ik gekozen heb om geen passieve investeerder te worden, ook wel “geldschieter” genoemd. Ik ga het liefst échte samenwerkingen aan met ondernemers. Ik ben van mening dat het inbrengen van tijd en kennis, in de meeste gevallen, meer toegevoegde waarde heeft als je zij aan zij staat dan wanneer je alleen duizenden euro’s stort. Ik wil absoluut geen investeerder worden die alleen zo nu en dan de cijfers checkt. Samenwerking staat voor mij namelijk ook voor nauw samenwerken en het delen van gezamenlijke successen. 

Partnership

Veel ondernemers zijn bang dat op het moment dat zij een samenwerking aan gaan, dat zij de controle verliezen over de dagelijkse taken en de onderneming zelf. Dat is bij mij zeker niet het geval. Komen we tot een samenwerking, dan wordt er een plan van aanpak opgesteld. Jij behoudt en doet de dagelijkse leiding. Ik adviseer, begeleid en coach en ben er als je mij nodig hebt. Loop je tegen problemen aan dan kun je mij altijd bellen, mailen, appen of even (online) sparren.

Mogelijkheden samenwerking

Er zijn diverse mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan. Wat voor mogelijkheden dat zijn is afhankelijk van het type onderneming. Tijdens een aantal gesprekken zullen in de meeste gevallen genoeg mogelijkheden voorbij komen om tot een goede en productieve samenwerking te komen. Misschien heb jij al een idee hoe je een samenwerking voor je ziet. 

Ben jij op zoek naar een ervaren ondernemer waarmee je een productieve samenwerking aan kunt gaan en waar je ook echt iets aan hebt? Neem dan contact met mij op om een eerste gesprek in te plannen. 

IMG_20190624_101120-min

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je eens om de tafel zitten en erachter komen of we op dezelfde lijn zitten?