Business Coach

Coaching voor (startende) ondernemers

Met de juiste begeleiding kun je meer bereiken dan je denkt!

Business Coach

Iedere ondernemer en iedere situatie is uniek, daar kun je geen standaard programma voor ontwikkelen. Als ondernemer sta je er vaak alleen voor als het gaat om het maken van (belangrijke) beslissingen. De mensen om je heen begrijpen jouw business niet, hebben een eigen agenda of hebben geen (succesvolle) ervaring als ondernemer. Daarom hebben veel ondernemers een business coach om zo nog succesvoller te worden dan zij al zijn.

Wat kan ik als business coach voor jou betekenen?

Een goede business coach laat je zien hoe jij jezelf en je business sneller en effectiever kan ontwikkelen dan je op eigen kracht zou kunnen. Het draait uiteindelijk allemaal om inzicht en groei. Alles staat uiteindelijk met elkaar in verbinding en heeft invloed op de gehele bedrijfsvoering. Leiderschap, zelfvertrouwen, strategie, groei, marketing, positionering, aansturing, productiviteit, sales en ga zo maar door. Ik zie coaching als een lange-termijn relatie en een wederzijds leerproces. Het doorgeven van informatie en ervaringen zijn hierbij essentieel. ik begeleid je in het ondernemen, ik vraag, bekijk en luister en op basis van mijn waarnemingen geef ik je richting, tips en strategieën waar jij vervolgens zelfstandig mee aan de slag kunt gaan. Hiermee creëren we kennis en effectiviteit en dat resulteert vaak in meer plezier, omzet en prestige. Dat bereik je door de juiste dingen te doen, op de juiste manier en op het juiste moment. Dat is wat ik –als jouw business coach– kan opleveren.

 

1-op-1 coaching

Mijn coaching trajecten zijn altijd 1-op-1 en persoonlijk. In de basis geloof ik dat ik mensen beter kan helpen als ik 1-op-1 met ze werk, want als mens ben jij uniek en de combinatie van jou als persoon met jouw business vraagt een unieke aanpak. Als ik jou ga begeleiden krijg je mijn onverdeelde aandacht en besteden we alle tijd aan het behalen van jouw doelen. Jij verdient een aanpak die aansluit op jouw situatie, zodat we samen voor jou het beste resultaat kunnen behalen. Wat jouw volgende stap ook is, het begint met het vaststellen van doelen, kansen, een strategie en een plan van aanpak. Ik zet mijn kennis, ervaring en netwerk in om jou te helpen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Als investeerder en coach probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn, daarom bied ik geen “standaard” pakketten aan. Er is namelijk geen onderneming of ondernemer hetzelfde.  Wil je alleen coaching of wil je juist het complete pakket? Tijdens een afspraak zijn alle mogelijkheden bespreekbaar.

Afspraak

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen of een afspraak inplannen. 

Hulp nodig van een business coach?

Zie je jouw doelstelling niet meer helder, zit je vast en staat de groei stil? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik coach je graag!

Maak nu een afspraak